Verlichtingswerken

Lichtontwerper

Buitenverlichting

Naast functionele verlichting wenst u waarschijnlijk ook wel dat bijvoorbeeld uw tuin en terras gezellig en sfeervol oogt. Dat kan je bereiken door buitenverlichting te laten plaatsen. De meest gekozen buitenverlichting is: vijververlichting, gazonverlichting en verticale verlichting (naar boven gericht). 

Binnenverlichting

Een huis of kantoorruimte is steeds in verandering. Binnenverlichting speelt vaak een belangrijke rol in de manier waarop u de ruimte ervaart. Het is één ding om een nieuw armatuur te plaatsen, maar wat als je het lichtpunt (lamp of bedrading) wenst te vernieuwen?

Op dat moment schakelt u best een professionele elektricien in, wij zullen u snel verder kunnen verder helpen. Wenst u de schakelaars van je binnenverlichting aan te pakken? Hier kan u uiteraard ook voor bij ons terecht. Denk aan het plaatsen van een dimmer of een enkelvoudige schakelaar veranderen naar een tweepolige schakelaar.

Denkt u dat de bekabeling van de binnenverlichting ook dient vernieuwd te worden of schakelt u over van netspanning naar laagspanning ( plaatsing led verlichting bijvoorbeeld )? 

LED laten plaatsen in woning of kantoor? Wat vooral begon als een keuze voor energiezuinige, witte verlichting, werd al vlug een diversiteit aan verlichtingselementen. We staan u graag bij in uw zoektocht naar de juiste LED verlichting.

Schakelaars plaatsen en vernieuwen

Ons werk

Verlichting projecten in Gent

Elektriciteitwerk | Electro J&C, Gent

Adres

Hogeheerweg 49, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Telefoon

+32 (0)478 942 339

Email

jan.taghon@telenet.be